FRANZ VEIT NORDIC A/S
Effektiv Produktion

FRANZ VEIT NORDIC A/S er datterselskab af den tyske koncern FRANZ VEIT GmbH, en betydende producent af papirprodukter til kassesystemer, betalingssystemer og industrielle processer. FRANZ VEIT driver idag Europas nyeste og største produktionsanlæg for papirruller under anvendelse af markedets mest avancerede maskinpark. Firmaet har været på markedet i mere end 100 år og står i sin hidtil stærkeste position i serviceringen af kunder fra hele verden fra sin placering i Europas hjerte.

Det Skandinaviske Marked

FRANZ VEIT NORDIC A/S er ansvarlig for markedsføringen af papirruller i Skandinavien, hvor kunder betjenes fra et kontor i Danmark og lagre i Danmark og Sverige; dette sikrer en hurtig levering over hele Skandinavien.

Kompromisløs Teknologi Betyder Øgede Muligheder

FRANZ VEIT NORDIC A/S arbejder ud fra en filosofi med en centraliseret produktion, der muliggør de bedste rutiner for kunderelationer, ordrebehandling, produktionsplanlægning og distribution. FRANZ VEIT sætter en ære i at kunne levere papirruller til alle behov, fra de små antal meget specialiserede ruller for en enkelt kunde til de enorme mængder til store supermarkedskæder. Til dette formål arbejder FRANZ VEIT med maskiner med stor fleksibilitet til de mindre mængder og fuldt automatiserede produktionslinjer med inline tryk i fire farver til kundetilpassede ruller til de store aftagere.

Hensyn til Miljø og Sociale Forhold

FRANZ VEIT GmbH er en familieejet virksomhed, hvor ansvar overfor forbrugere, medarbejdere og omverden er en væsentlig del af virksomhedens etiske grundlag. FRANZ VEIT følger alle standarder for sikker produktion og sikre produkter ved at anvende risikofrie og bæredygtigt producerede råvarer. På det mere end 20.000 m2 store fabrikstag er der monteret et 633 KWP solcelleanlæg som betyder en årlig reduktion i CO2 udledningen på 475.000 kg. FRANZ VEIT har blandt sine mange medarbejdere, hvoraf en del er 2. og 3. generation i en familie, en gruppe personer med nedsat arbejdsevne, som arbejder i stillinger, som er skræddersyet til deres evner, i en banebrydende model, som er adopteret af andre tyske virksomheder.